no-img
پژوهش سرای فرهنگیان

بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده درس نشاط در خانواده پودمان روانشناس


پژوهش سرای فرهنگیان

برنامه سالانه و تقویم اجرایی تدبیر و تعالی مقطع ابتدایی و متوسطه طرح جابر اختصاصی سفارش اقدام پژوهی

ادامه مطلب

بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده
zip
دسامبر 11, 2022
۱۸,۰۰۰ تومان

بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده


بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده  درس نشاط در خانواده پودمان روانشناسی و سلامت خانواده

بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده درس نشاط در خانواده پودمان روانشناسی و سلامت خانواده با فرمت ورد و قابل ویرایش در 29  صفحه

بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده  تحقیق آماده پودمان علمی کاربردی  می باشد که توسط پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک تحقیق پودمان علمی کاربردی است.تحقیق آماده بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده  شامل بخش های زیر است :

1.      مقدمه

2.     سوابق تحقیق

3.     متن تحقیق

4.     نتیجه گیری

5.     پیشنهادات

6.     منابع و ماخذ

بخشی از تحقیق آماده بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده  را مشاهده می کنیم .

مقدمه

اساسی ترین تأثیر شادابی، ایجاد آرامش و آسایش روحی برای افراد و پیشرفت و توسعه اجتماعی اقتصادی برای جامعه است. به اعتقاد صاحبنظران مسائل رفتاری، شادابی در خانواده موجب از بین رفتن اضطراب و نگرانی می شود و افراد با انگیزه بالا برای تأمین نیازهای جسمی، روانی، عاطفی و معنوی خود فعالیت می كنند، اما چیزی كه در سال های اخیر بیشتر به چشم می آید فراموش شدن هنر شاد زیستن در بین خانواده هاست.

متأسفانه این تصور غلط در میان افراد جامعه شكل گرفته است كه شاد بودن از رفتارهای جامعه پسند نیست در خانواده و یا محیط كار سعی می كنیم خود را فردی جدی و اخمو نشان دهیم.

این وضعیت در حالی در جامعه حكمفرما شده كه معتقدیم مؤمن باید گشاده رو باشد و با لبخند خود به دیگران آرامش ببخشد و افسردگی به خود راه ندهد.

دین اسلام به عنوان یك دین متعالی و آخرین و كاملترین آیین آسمانی، خندیدن را امری پسندیده می داند تا آنجا كه پیامبر اكرم(ص) یكی از خوشروترین و خنده روترین افراد زمان خود بوده است.

شادی یك احساس درونی است كه بیشتر از علائم و نشانه های غیر كلامی و حالت چهره مشخص می شود. احساس نشاط در خانواده یكی از ضروریات زندگی است و نقش پدر و مادر در ایجاد فضای شاد برای خانه بسیار پر اهمیت است. نبود شادی در خانه موجب افسردگی و انزوا می شود با این همه برخی از خانواده ها احساس می كنند ثروت و درآمد بالا فضای خانه را شاد و پرانرژی می كند به طوری كه بعضی مواقع خانواده شاداب را خانواده مرفه در جامعه می دانند این در حالیست كه درآمد مناسب فقط ممكن است انگیزه ای برای شاد بودن باشد، اما شادی واقعی نمی تواند با معیارهای مالی سنجیده شود.

سوابق تحقیق

به گفته دكتر «مجید ابحری» آسیب شناس اجتماعی، قناعت، ساده زیستی، تفاهم و صداقت بین زن و شوهر مبنای اصلی شادمانی خانوادگی است.

ابهری می گوید: اقتصاد خانواده هیچ نقشی بر روی شادی افراد ندارد و از طرفی گرما و صمیمیت خانواده را كاهش می دهد، زیرا حصارهای مادی و معیارهای اقتصادی مبنای حركت افراد خانواده می شود.

وی تفاهم را ضرورتی انكارناپذیر برای شادی می داند و می گوید: طبق تحقیقات میدانی انجام شده ۶۵درصد فرزندان دچار افت تحصیلی و ۷۵ درصد دختران فراری، عضو خانواده های متشنج و خالی از روح تفاهم هستند.

ابهری معتقد است هرچه سطح و درجه شادی اجتماعی در جامعه پایین باشد افسردگی، اعتیاد و خود كشی افزایش پیدا می كند بر این اساس رفاه نسبی، توكل به خدا، تفاهم و یكدلی اركان اصلی شاد زیستن در خانواده است، همچنین بیكاری، اعتیاد و فكر كردن بیش از اندازه به مادیات مبانی اساسی افسردگی و دلمردگی است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره روح شادی در اسلام می گوید: اسلام با اصل سرور در بین مسلمانان موافق است و برنامه های بسیاری برای شادی در جامعه دارد.

وی با اشاره به اینكه روح اسلام نشاط و شادابی است می گوید: هر مسلمانی باید وسیله شادی خود و دیگران را فراهم كند، زیرا شادابی باعث نشاط در روح و جسم افراد می شود.

به گفته طباطبایی، اسلام با برخی غفلت ها و بی توجهی های افراد به زندگی مخالف است، زیرا غفلت و سرور تخیلی باعث تخریب فرد می شود.

متن اصلی تحقیق

با توجه به جمعیت جوان كشور ضرورت دارد مسئولان برای شادابی و تقویت بهداشت روانی جامعه برنامه ریزی كنند. شادابی مانند همه پدیده های اجتماعی نیاز به نهاد سازی دارد. نهادی كه فعالیت های شادی بخش را سیاستگذاری كند. دكتر علیزاده جامعه شناس به ضرورت ایجاد سازمانی برای شادی جوانان تأكید می كند و می گوید: جامعه همانند همه پدیده های هستی مجموعه ای از غم ها و شادی هاست و بهتر است قبل از این كه كشورهای دیگر برای شادی جوانان برنامه ریزی كنند وموجب آسیب های روانی جوانان شوند مسئولان مدیریت این بخش را برعهده بگیرند.

برای دانلود تحقیق آماده بررسی نقش والدین در ایجاد فضای نشاط وشادابی درخانواده  از این قسمت اقدام کنید.



موضوعات :

درباره نویسنده

پشتیبان پژوهشسرای فرهنگیان: مدیران فردا 3935 نوشته در پژوهش سرای فرهنگیان دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید